Vine получи версия за Android

pic_3_27248

Twitter обяви, че дългоочакваната версия на приложението Vine вече е достъпна и за потребителите на Android. То изисква Android 4.0 или по-висока версия и скоро ще се сдобие с всички функции, които са достъпни и във варианта за iOS. Въпреки това използващите мобилната платформа на Google ще получат една ексклузивна функция – възможността за приближаване на изображението. Засега приложението все още липсва от Google Play Store, но очакваме скоро да стане активно.

Vine се появи в края на януари, като осигури на потребителите на iOS удобна възможност да споделят видеоклипове с продължителност до 6 секунди, като при това могат да комбинират различни кадри. Приложението бързо набра популярност и вече има над 13 милиона потребители, към които очакваме бързо да се добавят и нови милиони от страна на Android.

Vine for Android

 

  • Източник: MobileBulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>