Windows Phone със сериозно одобрение при компаниите

pic_3_27211

Докладът Australia 2013 Enterprise Mobility Report, който бе представен по време на изложението CeBit Australia, разкри интересни цифри относно предпочитанията на мениджърите към мобилни операционни системи и техните прогнози за развитието на мобилния пазар. В анкетата са участвали 227 CIO (Chief Information Officer) на най-различни компании в света, които е трябвало да отговорят на въпроса “Каква мобилна операционна система според вас ще предпочетат потребителите в следващите 12 до 18 месеца”?

41% са номинирали iOS, докато Android е получил скромните за пазарния му дял 23%, а одобрението за BlackBerry е едва 6%. Изненадващото в изследването е представянето на Windows Phone. Операционната система на Microsoft към момента има скромен пазарен дял, но въпреки това е била номинирана с цели 21% от участвалите в анкетата. В коментарите за предпочитанията си участвалите мениджъри, които са посочили Windows Phone, са споделили, че е добра идея да се залага на цялостни решения от един производител.

 

  • Източник: MobileBulgaria

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>